Mere information

Campingpas? - Nej, men ...

Campingspas er ikke nødvendigt, men husk at medbringe dit MCTC-medlemskort med dit medlemsnummer.

Du kan også downloade MCTC-app’en (til android og iPhone) og fremvise dit medlemsnummer via din smartphone. Du finder en guide til dette på MCTC’s hjemmeside.

Bliv medlem

Send følgende oplysninger til MC Touring Club eller tegn et medlemskab:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnr/by

Husk at oplyse, om du ønsker almindeligt medlemsskab eller passivt medlemsskab. Vær opmærksom på følgende: Hvis du vil bruge vores rabataftaler (for eksempel hos Topdanmark), så skal du vælge almindeligt medlemskab.

Send oplysningerne på tn@mctc.dk, ring på telefon 86 11 62 00 eller send en fax på 86 11 62 59.

Du vil derefter modtage en gratis prøve på Touring Nyt, MC-guiden, oplysninger om medlemsfordele, en folder fra Topdanmark og et indbetalingskort. Medlemsskabet bekræftes cirka fem hverdage efter indbetaling. Hvis du ønsker et passivt medlemsskab, vil du modtage det nyeste Touring Nyt og MC-guiden.

Som almindelig medlem af MC Touring Club får du del i alle medlemsfordelene og Touring Nyt ind ad døren hver gang, det udkommer i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). Alt sammen for kun 190 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindelig medlem.

Et medlemskab er personligt, men hvis der er et fuldt betalende medlemskab i husstanden, kan de øvrige blive “medlemmer uden Touring Nyt”. Det er et fuldt gyldigt medlemskab, den eneste forskel er, at man ikke får Touring Nyt. Prisen for dette medlemskab er 50 kr. pr. år + 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Kontakt kontoret vedr. dette medlemskab på tn@mctc.dk eller ring på telefon 86 11 62 00.

Som passivt medlem af MC Touring Club får du Touring Nyt i resten af kontingentåret (frem til 1. marts) for kun 160 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring evt. for information vedr. den aktuelle pris.
Ved indmeldelse tilsendes et MCTC-medlemskort med efterfølgende Touring Nyt. Derefter udsendes MCTC-medlemskortet årligt med Touring Nyt nummer 3, der som regel udkommer medio april.

Gaver til nuværende medlemmer

Er man allerede medlem af MC Touring Club, kan man få en hvervegave, hvis man skaffer et nyt almindeligt medlem (der sendes ikke hvervegave til udlandet).

Det er ikke muligt at anføre ønske om hvervegave i forbindelse med køb af medlemskab i vores netbutik. Ønskes hvervegave, bedes du – efter du har foretaget købet – sende en mail til tn@mctc.dk og oplyse ordrenummer, medlemsnummer på ham/hende, som har introduceret dig for klubben, samt hvilken hvervegave, der ønskes.

Man kan vælge mellem en bamse, et samlebind til en hel årgang af Touring Nyt, en hjelm-strop, et spil kort med klublogo, et USB-stik med logo, en nummerpladeramme, vis du er medlem pakken, en LED-lygte eller bogen ”Kim Panik og hans venner”. Nærmere oplysninger om hvervegaverne under Klub-effekter.