Faciliteter

HYTTER & SHELTERS

Der er i alt 18 hytter, 2 shelters og plads til et utal af telte på MC Touring Camp.
Se billeder her. Du kan også få mere info under priser.

 

TOILET OG BAD

MC Touring Camp har to bygninger med toilet og bad. Den ene ligger for sig selv ved indgangen og den anden er bygget sammen med hovedbygningen.

Der er i alt 7 bruserum, 12 toiletter, et handicaptoilet og et rum med vaskemaskine og tørretumbler.

SWIMMINGPOOL

MC Touring Camp har en fremragende swimmingpool. Den egner sig både til voksne og børn idet der også er børnebassin.

 

 

KØKKEN

Pladsen har et fælleskøkken, hvor man selv kan lave mad i medbragt kogegrej. Her er der adgang til køle-/fryseskab.

N.B. Der er kogegrej i køkkenet, men det er kogegrej, som venlige sjæle har doneret. Vi kan ikke garantere, at der er det, du lige skal bruge.

GRILL-SELVOMRÅDE

Hele sæsonen tilbydes muligheden for at grille selv under overdækket terrasse.  Grillkul kan købes i baren.

LOUNGEOMRÅDE OG BÅLPLADS

På MC Touring Camp finder du en hyggelig bålplads i skoven, samt et loungeområde centralt placeret, hvor du kan hænge ud, til fri afbenyttelse på de varme sommeraftener.

OM MC TOURING CAMP

gb g

Alle motorcyklister er velkomne på MC Touring Camp. For at overnatte som gæst på MC Touring Camp skal du være medlem af MCTC eller følges med en gæst som er medlem. Du kan melde dig ind her.

MC Touring Camp er en campingplads kun for motorcyklister. Den ejes af MCTC – Landsforeningen for motorcyklister, som købte pladsen tilbage i foråret 1992.

Alle MCTC-medlemmer med partner og børn har mulighed for at campere på MC Touring Camp. Hvert medlem kan herudover medbringe en gæst, som ikke er medlem af foreningen. Alle udenlandske motorcyklister er også velkomne på pladsen.

Hunde er også mere end velkomne, dog er der ingen adgang for hunde i hytterne. HUSK – din hund skal naturligvis altid være i snor.

Biler og campingvogne har ikke adgang på pladsen. Biler er velkomne på p-pladsen bag Campen men accepteres kun i forbindelse med transport af børn eller handicappede, og mindst én person i familien skal ankomme på motorcykel.

Medbragt mad og drikke må ikke indtages/medbringes i indendørs lokaler, udendørs bar/terrasse og i pool-området. Der er en anvist plads med bord-/bænkesæt, hvor medbragt mad- og drikkevarer må indtages.