Fastligger

Kære nuværende og kommende fastliggere                                                                                                                

Som fastligger sætter du dit telt op inden åbningen og lade det stå hele sæsonen. Det gør det superlet for dig at svinge vejen forbi på de mange solskinsdage hen over sommeren og nyde det fantastiske fællesskab og naturen på Djursland, så snart motorcyklen er parkeret.

 

Ønsker du at blive fastligger? 

Ønsker du at være fastligger kan du kontakte MC Touring Camps bestyrer på touringcamp@mctc.dk eller på tlf. 86 39 28 15

Størrelse og pris på pladser:

Op til og med 18m2              pr. sæson 1.250, – (850 kr. i 2023 grundet afkortet sæson)

Fra 18m2 til 36 m2               pr. sæson 2.500, – (1.675 kr. i 2023 grundet afkortet sæson)

 • Herudover afregnes pr. person pr. overnatning. Kr. 100,- for voksne og kr. 50 for børn 3-14år.
 • Hver voksen og hvert barn over 14 år har også mulighed for at købe et sæsonkort ved sæsonens start. Et sæsonkort koster kr. 1.200,- (850 kr. i 2023 grundet afkortet sæson)

Der er endvidere mulighed for tilslutning til strøm flere steder i fastliggerområdet. Prisen for el er inkluderet ovenstående pladspris.

MC Touring Camp tilbyder  ialt 25 fastliggerpladser.

 

Fastligger Mc Touring camp – det med småt.

  • Som fastligger kan du lade teltet stå oprejst hele sæsonen, – bare du husker at opbevare dine møbler og andre genstande inde i teltet, når det forlades.
  • Når du ankommer eller forlader MC Touring Camp skal du forbi receptionen og melde din ankomst/afrejse.
  • Vi vil gerne bevare det åbne naturlige miljø på campingpladsen, og derfor må man ikke må benytte presenninger og lignende til overdækning af telte og andre genstande på MC Touring Camp.
  • Det er ikke tilladt at opstille plankeværk, hegn og plante blomster, buske mv.
  • Hvis man som fastligger har brug for at føre strøm til teltet, skal elkabler af sikkerhedsmæssige årsager, løbe i godkendte metalrør.
  • På MC Touring Camp må et telt maksimalt have et areal på 36m2. Du skal huske at indregne fortelte, eventuelle abscisser, opbevaringsrum o. lign.
  • Den store græsklipper har problemer med at komme tæt på fastliggerteltene. Græsset vokser hurtigt, og derfor beder vi dig klippe græsset omkring dit eget telt.
  • Når sæsonen synger på sidste vers, er det tid til at sige på gensyn til de andre fastliggere. Af fastliggerne selv, arrangeres ofte en fælles opstillings-, og nedtagningsweekend. For nedtagningen af telte med videre, så gælder det, at det skal ske senest 10 dage efter MC Touring camps officielle sæsonslutning.
  • Fastliggertelte skal opstilles inden campens officielle åbning og må først nedtages efter campens officielle sæsonafslutning.

 

Vi hilser dig velkommen til en sæson på MC Touring Camp.

Skulle du have spørgsmål så tag endelig fat i campingpladsens bestyrer på

Tlf. 86 39 28 15

e-mail: touringcamp@mctc.dk