Fastligger 2022

Kære nuværende og kommende fastliggere                                                                                                                

Igen i 2022 er det muligt at være fastligger på MC Touring Camp.

Som fastligger sætter du dit telt op inden åbningen og lade det stå hele sæsonen. Det gør det superlet for dig at svinge vejen forbi på de mange solskinsdage hen over sommeren og nyde det fantastiske fællesskab og naturen på Djursland, så snart motorcyklen er parkeret.

Vi glæder os til en ny og spændende sæson

 

Åbning, opsætning/nedtagning af telte for fastliggere

GLÆD DIG – MC Touring Camp slår dørene op til endnu en spændende sæson med masser af aktiviteter: skærtorsdag den 14. april kl. 11.00 og lukker ned igen søndag den 11. september.

Opsætningsweekend for fastliggere bliver den 1. – 3. april og 8. – 10. april 2022 (og her er der mulighed for at køre ind på pladsen med bil)

Nedtagningsweekend for fastliggere bliver den 16. – 18. september 2022. Ønsker du at pakke dit telt sammen søndag den 11. september er der ikke adgang på pladsen med bil førend efter kl. 12.00.

 

Hvem & Hvordan

For bestilling af fastliggerplads sæson 2022 eller ved spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på hn@mctc.dk.

Sandy Cirkeline Clemmensen styrer placeringen af telte i fastliggerområdet efter princippet, først til mølle og kan kontaktes på: 28 99 47 57 / sandy@fusca.dk

 

 

Størrelse og pris på pladser:

Teltområdet for fastliggere er placeret syd for Campens hovedbygning og der afregnes ud fra følgende 2 størrelser:

Op til og med 18m2              pr. sæson 1.250, –

Fra 18m2 til 36 m2               pr. sæson 2.500, –

 • Herudover afregnes pr. person pr. overnatning. Kr. 75,- for voksne og kr. 35 for børn 3-14år.
 • Hver voksen og hvert barn over 14 år har også mulighed for at købe et sæsonkort ved sæsonens start. Et sæsonkort koster kr. 1.200,-

Der er endvidere mulighed for tilslutning til strøm flere steder i fastliggerområdet. Prisen for el er inkluderet ovenstående pladspris.

MC Touring Camp tilbyder som max 25 fastliggerpladser.

 

Fastligger Mc Touring camp – det med småt.

  • Som fastligger kan du lade teltet stå oprejst hele sæsonen, – bare du husker at opbevare dine møbler og andre genstande inde i teltet, når det forlades.
  • Når du ankommer eller forlader MC Touring Camp skal du forbi receptionen og melde din ankomst/afrejse.
  • Vi vil gerne bevare det åbne naturlige miljø på campingpladsen, og derfor må man ikke må benytte presenninger og lignende til overdækning af telte og andre genstande på MC Touring Camp.
  • Det er ikke tilladt at opstille plankeværk, hegn og plante blomster, buske mv.
  • Hvis man som fastligger har brug for at føre strøm til teltet, skal elkabler af sikkerhedsmæssige årsager, løbe i godkendte metalrør.
  • På MC Touring Camp må et telt maksimalt have et areal på 36m2. Du skal huske at indregne fortelte, eventuelle abscisser, opbevaringsrum o. lign.
  • Den store græsklipper har problemer med at komme tæt på fastliggerteltene. Græsset vokser hurtigt, og derfor beder vi dig klippe græsset omkring dit eget telt.
  • Når sæsonen synger på sidste vers, er det tid til at sige på gensyn til de andre fastliggere. Af fastliggerne selv, arrangeres ofte en fælles opstillings-, og nedtagningsweekend. For nedtagningen af telte med videre, så gælder det, at det skal ske senest 10 dage efter MC Touring camps officielle sæsonslutning.
  • Fastliggertelte skal opstilles inden campens officielle åbning og må først nedtages efter campens officielle sæsonafslutning.

 

Vi hilser dig velkommen til en sæson på MC Touring Camp.

Skulle du have spørgsmål så tag endelig fat i campingpladsens bestyrer Hanne Nedergaard.

Tlf. 52102898

e-mail: hn@mctc.dk