Fastligger 2021

Kære fastliggere.                                                                                                                    

MC Touring Camp er under udvikling og Campen skal rustes til en fremtid hvor den er økonomisk selvbalancerende. Derfor oplever alle gæster nye tiltag som skal understøtte denne vision.

Et fokuspunkt er behovet for at bringe liv på den nye del af campingpladsen. Fra og med 2021 flyttes alle fastliggertelte op på et helt særligt areal kun for fastliggere.

Det er bestyrelsens bestræbelse, at fastliggerne kan skabe liv i området og dermed animere andre gæster til at vælge at stille teltet på den nye plads.

Fra og med 2021 ”konverteres” alle hidtidige fastliggerpladser til teltpladser for rejsende campister. De fire pladser overfor legepladsen reserveres til grøn udehygge og indrettes så området bliver en naturlig grøn forlængelse af gårdhaven og grillpladsen. Tanken er indretning med lys i træerne, små bålfade og udendørs loungemøbler.

Vi glæder os til en ny og spændende sæson

 

Åbning, opsætning/nedtagning af telte for fastliggere

MC Touring Camp slår dørene op til en NY fantastisk sæson 2021 torsdag den 29. april kl. 13.00 og lukker ned igen søndag den 12. september.

Opsætningsweekend for fastliggere bliver den 9. – 11. april og 16. – 18. april 2021

Nedtagningsweekend for fastliggere bliver den 17. – 19. september 2021

 

Fastliggerplads 2021

Pr. 5/1 2021 kan Hanne kontaktes pr. mail på hn@mctc.dk for jer der gerne vil være fastliggere i sæson 2021. Hanne er endvidere tovholder på hvem der har optjent fastliggerplads og sæsonkort til sæson 2021.

Har du optjent til en fastliggerplads i 2021 MEN ikke ønsker at benytte denne, udbetales det faktuelle beløb via kontoret. Idet SKAT betragter en sådan form for udbetaling som B-indkomst, skal du huske at den er skattepligtig.

Sandy Cirkeline Clemmensen styrer placeringen på det nye område efter princippet, først til mølle og kan kontaktes på : 28 99 47 57 / sandy@fusca.dk

 

Frivillige i 2021

Som noget nyt i 2021 – klarer det lønnede team på Campen selv klargøring af pladsen op til åbningen og det bliver derfor kun muligt at hjælpe frivilligt i sæsonen. Nærmer info følger.

 

Principielle spørgsmål

Bestyrelsen glæder sig over udviklingen og principielle spørgsmål til ovenstående kan foretages til forretningsfører Søren Holm Bendtsen på: sb@mctc.dk

Størrelse og pris på pladser:

Op til og med 18m2              pr. sæson 1.250, –

Fra 18m2 til 36 m2               pr. sæson 2.500, –

 • Herudover afregnes pr. person pr. overnatning. Kr. 75,- for voksne og kr. 35 for børn 3-14år.
 • Hver voksen og hvert barn over 14 år har også mulighed for at købe et sæsonkort ved sæsonens start. Et sæsonkort koster kr. 1.200,-

 

Fastligger, hvad så/hvordan?

 • Som fastligger kan du lade teltet stå oprejst hele sæsonen, – bare du husker at opbevare dine møbler og andre genstande inde i teltet, når det forlades.
 • Når du ankommer eller forlader MC Touring Camp skal du forbi receptionen og melde din ankomst/afrejse.
 • Vi vil gerne bevare det åbne naturlige miljø på campingpladsen, og derfor må man ikke må benytte presenninger og lignende til overdækning af telte og andre genstande på MC Touring Camp.
 • Det er ikke tilladt at opstille plankeværk, hegn og plante blomster, buske mv.
 • Hvis man som fastligger har brug for at føre strøm til teltet, skal elkabler af sikkerhedsmæssige årsager, løbe i godkendte metalrør. Forbrug af el afregnes ved sæsonens afslutning.
 • På MC Touring Camp må et telt maksimalt have et areal på 36m2. Du skal huske at indregne fortelte, eventuelle abscisser, opbevaringsrum o. lign.
 • Den store græsklipper har problemer med at komme tæt på fastliggerteltene. Græsset vokser hurtigt, og derfor beder vi dig klippe græsset omkring dit eget telt.
 • Når sæsonen synger på sidste vers, er det tid til at sige på gensyn til de andre fastliggere. Af fastliggerne selv, arrangeres ofte en fælles opstillings-, og nedtagningsweekend. For nedtagningen af telte med videre, så gælder det, at det skal ske senest 10 dage efter MC Touring camps officielle sæsonslutning.
 • Fastliggertelte skal opstilles inden campens officielle åbning og må først nedtages efter campens officielle sæsonafslutning.

 

Vi hilser dig velkommen til en sæson på MC Touring Camp.

Skulle du have spørgsmål så tag endelig fat i campingpladsens bestyrer Hanne Nedergaard.

Tlf. 52102898

e-mail: hn@mctc.dk