Mc og mad

Når Sikkerpå2Hjul arrangerer kørekurser på Ring Djursland i april, maj og juni, frister MC Touring Camp efterfølgende med kaffe og aftensmad.

Hvad lyder bedre end en eftermiddag med fire timers mc-kørsel på Ring Djursland og derefter aftensmad på MC Touring Camp? Svaret må anses for at være retorisk. I forbindelse med tre kørekurser arrangeret af Sikkerpå2Hjul på Tradium Ring Djursland vil der nemlig bagefter være mulighed for at besøge MC Touring Camp, hvor man både kan indtage en kop kaffe og få serveret sin aftensmad.

MC Touring Camp ligger blot fire kilometer fra Ring Djursland og virker derfor som et oplagt sted at spise en velfortjent aftensmad efter kørekurserne, der foregår 19. april, 17. maj og 14. juni – alle dage fra klokken 15 til 19. Selvom campen normalt ikke har åbent på hverdage i april, vil der ekstraordinært blive serveret aftensmad efter kørekurset 19. april. Fra maj til og med juli har køkkenet åbent alle dage, hvor aftensmaden serveres fra klokken 17:30 til 20:30. Dagens ret koster sædvanligt mellem 75 og 95 kroner men vil i forbindelse med de tre kørekurser have en fast pris på 75 kroner.

Det er Sikkerpå2Hjul, som står for de køretekniske kurser. Kurserne er delt op i fire lektioner á 45 minutter med 15 minutters pause imellem lektionerne, som omfatter:

• Bremseteknik inklusive katastrofeopbremsning
• Svingteknik med visuel styring
• Undvigemanøvre med kontrastyring
• En sidste disciplin, der er spændende og lærerig, men som først afsløres på dagen

Prisen for et kørekursus er 495 kroner per deltager (bagsædepassager er gratis) på egen motorcykel og er inklusive instruktør og baneleje. Du kan læse mere på www.sikkerpå2hjul.dk. Der kræves dog ingen tilmelding til de tre omtalte kørekurser, hvor man kan møde op på dagen og evt. betale med MobilePay. Aftensmad på MC Touring Camp skal heller ikke bestilles på forhånd.

Ring Djursland, som er en 1.750 meter lang asfaltbane med tre højresving og et venstresving, ligger kun fire kilometer væk fra MC Touring Camp i Nødager.