Mc og mad

Når Sikkerpå2Hjul arrangerer kørekurser på Ring Djursland i juli, frister MC Touring Camp efterfølgende med kaffe og aftensmad.

Hvad lyder bedre end en eftermiddag med fire timers mc-kørsel på Ring Djursland og derefter aftensmad på MC Touring Camp? Svaret må anses for at være retorisk. I forbindelse med tre kørekurser arrangeret af Sikkerpå2Hjul på Tradium Ring Djursland vil der nemlig bagefter være mulighed for at besøge MC Touring Camp, hvor man både kan indtage en kop kaffe og få serveret sin aftensmad.

MC Touring Camp ligger blot fire kilometer fra Ring Djursland og virker derfor som et oplagt sted at spise en velfortjent aftensmad efter kørekurserne, der foregår torsdag 19. og torsdag 26. juli – begge dage fra klokken 13 til 17. Aftensmaden på campen serveres fra klokken 17:30 til 20:30. Dagens ret koster sædvanligt mellem 75 og 95 kroner men vil i forbindelse med  kørekurserne have en fast pris på 75 kroner.

Det er Sikkerpå2Hjul, som står for de køretekniske kurser. Kurserne er delt op i fire lektioner á 45 minutter med 15 minutters pause imellem lektionerne, som omfatter:

• Bremseteknik inklusive katastrofeopbremsning
• Svingteknik med visuel styring
• Undvigemanøvre med kontrastyring
• En sidste disciplin, der er spændende og lærerig, men som først afsløres på dagen

Prisen for et kørekursus er 495 kroner per deltager (bagsædepassager er gratis) på egen motorcykel og er inklusive instruktør og baneleje. Du kan læse mere på www.sikkerpå2hjul.dk. Der kræves ingen tilmelding til de tre omtalte kørekurser, hvor man kan møde op på dagen og evt. betale med MobilePay. Hvis man vil være sikker på en plads, kan man forhåndstilmelde sig på via linket. Aftensmad på MC Touring Camp skal ikke bestilles på forhånd.

Ring Djursland, som er en 1.750 meter lang asfaltbane med tre højresving og et venstresving, ligger kun fire kilometer væk fra MC Touring Camp i Nødager.